Tarih: 23 Mart 2020

Tıp Fakültesi 'KEYPS' Uzaktan Öğrenme Platformu

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından duyurulan, uzaktan öğretim kapasitesi olan üniversitelerin 23 Mart 2020 tarihinden itibaren dijital eğitime geçebileceği açıklaması üzerine Beykent Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak öğretim programı aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir.

- Öğretim üyeleriniz tarafından 16/03/2020 tarihinden itibaren ilk haftası öncelikli olarak teorik derslerin ders materyalleri (power point sunumu, word, pdf dökümanları eğitim ile ilgili internet bağlantıları, vb) KEYPS’ e yüklenecektir.

- Uygulama dersleri ve sınavlarla ilgili düzenlemeler Covid-19 salgınının seyrine göre sizlere bildirilecektir.

- Bu süreçte öncelikli olarak KEYPS’ e yüklenen teorik derslere ait ders materyallerini kullanarak kendi öğrenme süreçlerinizi düzenlemenizi arzu ediyoruz.

- Uzaktan öğretim konusunda yürüttüğümüz çalışmaların hızlı bir biçimde ilerlemesi için sizlerden “beykent.edu.tr” uzantılı e-posta adresinizi, KEYPS hesabınızı aktif tutmanızı ve uzaktan öğretim konusunda yapacağımız bilgilendirmeleri takip etmenizi rica ediyoruz.

Herhangi bir sorunuz olduğunda dersinizin öğretim elemanı ile mail yoluyla iletişime geçmeniz önemle rica olunur.

Öğretim üyelerinin mail adreslerini görüntülemek için tıklayınız.

Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.